A.P. Company d.o.o.

Preduzeće za istraživanje, projektovanje i trgovinu

 

Geokon je najpoznatiji proizvođač širokog asortimana geotehničkih instrumenata za kontrolu sigurnosti i stabilnosti brana, tunela, rudnika, temelja, šipova, podzemnih kaverni, mostova, širokih iskopa, odrona itd.
  
Senzori na bazi vibrirajuće žice (elektroakustični) za merenje pritiska, naprezanja, deformacija, pomeranja, sleganja, nagiba, sile, temperature, kao i prenosni instrumenti za očitavanje, logeri podataka i specijalni softveri, čine zaokruženi program za merenje, analizu podataka, obaveštavanje i uzbunjivanje.


 

   Osnovne karakteristike Geokon senzora su:

  • dugotrajnost
  • preciznost  
  • stabilnost signala, čak i nakon 20 godina
  • dužine kablova i do 2000 m
  • nema smetnji i gubitaka bez obzira na uslove ugradnje i rada. 

Katalog Geokon proizvoda Katalog Geokon proizvoda


PDf icon Katalog Geokon-ovih proizvoda

   REFERENCE GEOKON-a: Najveći objekti i sistemi širom sveta. U Srbiji brane HE Đerdap I i HE Đerdap II, brana Prvonek, novi Avalski toranj i druge.
  
   Geokonovu opremu u Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sloveniji i Rumuniji distribuira, ugrađuje i održava ovlašćeni distributer A.P. Company d.o.o. iz Beograda.

   Za informacije o kompletnom proizvodnom programu i pomoć javite se na navedene adrese ili telefone. Sve informacije i tehnička podrška su besplatni, a oprema se prodaje po fabričkim cenama. Osim opreme nudimo Vam i usluge projektovanja, izvođenja i održavanje sistema za monitoring.

   REFERENCE A.P. Company d.o.o: Monitoring brodske HE Đerdap I (uzvodna, nizvodna i srednja glava prevodnice), monitoring oslonaca hidroturbina HE Đerdap II, revitalizacija i automatizacija oskultacionog sistema brane Hidroelektrane Đerdap i u saradnji sa Institutom „Jaroslav Černi“.

 

Betonske brane

Betonske brane

Zemljane brane

Duboki iskopi

Duboki iskopi

Tuneli

Tuneli

Testiranje stubova

Testiranje šipova

 

Internet prezentacija firme Geokon se nalazi na adresi:

www.geokon.com